OK Computer Solution Kuala Lumpur

Mac/Laptop Repair and Service in Kuala Lumpur
Opening at 11:00 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

KETAHUI PUNCA LAPTOP KESAYANGAN ANDA SLOW!

Banyak punca yang boleh menyebabkan laptop anda slow

Antaranya seperti RAM laptop rendah, hard disk problem dan lain2

Jom klik 'Learn more' untuk mengetahui apa lagi punca yang menyebabkan laptop anda slow

Learn more

SPEAKER MACBOOK PROBLEM | REPAIR MAC CHERAS

Biasanya kalau speaker macbook tak keluar bunyi, boleh jadi masalah berkait dengan OS

Tapi kalau speaker MacBook pecah, kami akan suggest untuk ganti speaker yang baru

Call now

iMac slow, cepat panas? Jangan risau, kami ada penyelesaiannya..

Tak payah pening kepala, lagi2 musim work from home ni

Nak kita datang pickup terus kat pejabat/rumah pun boleh

Call now

Upgrade SSD Macbook

Selain dapat melajukan laptop, SSD juga dapat mengurangkan panas laptop. Ini disebabkan HDD biasa berfungsi menggunakan spinning platter yang mana pergerakan lebih besar berbanding SSD

Call now

Cable charger/magsafe Apple Macbook rosak/putus?

Kenapa perlu beli adapter charger/magsafe yang baru kalau boleh kekalkan yang original

Call now

Banyak punca kenapa hinge laptop boleh patah

Salah satunya disebabkan laptop pernah terjatuh

Jom klik 'Learn more' macam mana kami selesaikan masalah macam ni

Learn more

PC Desktop tak boleh nak ON

Selain masalah motherboard, power supply pun boleh jadi punca kenapa PC tak boleh nak ON

Jom baca artikel dekat 'Learn more' macam mana kami selesaikan masalah macam ni

Learn more

Apa yang kami Akan cek dulu bila laptop tak boleh Nak On?

FIRST sekali technician Akan cek samada adapter charger laptop berfungsi atau tak, kalau OK, kita Akan cek macam dalam gambar ni samada power mengalir tak dalam motherboard

#Acer #Asus #Dell #HP #Lenovo #Microsoft #SonyVAIO #Fujitsu #MSI...

Read More
Call now

Testimonials

a week ago
O : Opportunity - the best opportunity / Deal with OK Computers K : Kontigency /Contingency plan if it doesn’t fit ur budget C : Customer to Business Owner relationship . Very friendly and easy to talk to S: Service - their service is top notch #OKCSKL Overall service i would say 10/10. Even the payment transaction is damn smooth! Keep up the good work peeps! Peace :)
- Husni S
2 months ago
Highly recommended. Anyone facing laptop issue, can try to contact this shop. The workers are very helpful and professional. They will diagnose carefully and tell you the problem honestly. After that will give different advices. Most important, their price is very competitive and you can save a lot at here.
- Thomas l
a month ago
Recommended for anyone want to get their either laptop or computer fixed. Plus they have friendly employees with good customer service.
- Muhammad A
Kepakaran kami ialah menyelesaikan pelbagai masalah laptop anda dari pelbagai jenama dari brand A ke T serta kami mempunyai kepakaran dalam membaiki peranti Apple seperti Macbook Air, Macbook Pro, iMac, Mac Mini dan sebagainya. Ok Computer Solution mempunyai 12 cawangan seluruh Malaysia dan salah satu ialah cawangan Ok Computer Solution Kuala Lumpur. Jom follow page FB kami di 'OK Computer Solution Kuala Lumpur'

Contact Us

Contact

Call now
  • 010-809 7084
  • 03-9520 2500

Address

Get directions
A-G-026, 1 Shamelin Shopping Mall, Jalan 4/91
Taman Shamelin Perkasa
56100 Cheras
Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:11:00 AM – 8:00 PM
Tue:11:00 AM – 8:00 PM
Wed:11:00 AM – 8:00 PM
Thu:11:00 AM – 8:00 PM
Fri:11:00 AM – 8:00 PM
Sat:11:00 AM – 8:00 PM
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.