OK Computer Solution Kuala Lumpur

Mac/Laptop Repair and Service in Kuala Lumpur
Open today until 9:00 PM
Header image for the site

Updates

Customer datang kedai mengadu trackpad terangkat lepastu dah tak berfungsi.

Nampak lah reaksi muka customer kami tu memang sedih sangat tengok keadaan macbook kesayangannya.

Kami pun tak sanggup nak tengok.. Jadi, kami cuba bantu.

Jum lah klik " learn more " macam mana kami bantu settle kan...

Read More
Learn more

Power Supply dah rosak patutlah tak hidup hidup PC ni. Risau dibuatnyaa aih.

#Acer #Asus #Dell #HP #Lenovo #Microsoft #SonyVAIO #Fujitsu #MSI #BenQ #Toshiba #Compaq #Samsung #Alienware #Illegear #AppleMacbookPro #AppleiMax #Ipad #EnjoyYourLaptop #LoveYourLaptop #EnjoyYourMac #LoveYourMac #kedair...

Read More
Learn more

Pelanggan kami ni, datang kedai lalu luahkan segala kesedihan beliau terhadap PC miliknya.

Bila PC ada masalah, nak buat kerja pun jadi tak ada semangat dan terpaksa tangguh sebab lebih terbiasa menggunakan PC sendiri berbanding yang lainnya.

klik " learn more " kalau nak tahu cerita tentang m...

Read More
Learn more

Bila desktop PC dah bernyala macam ni baru lah lega sikit hati. Nak buat kerja pun tak ada masalah dengan hati yang senang nih..

Sebelum ni elok je berfungsi, eh tiba-tiba masa tengah syok buat kerja terus tak boleh ON.

Takkan demam kut?

Rupa-rupanya...?

Haa jum klik " learn more "

#Acer ...

Read More
Learn more

Sedang menghadapi masalah dengan desktop PC ;

- PC Tak boleh ON
- Kipas PC tak berpusing / berfungsi
- PC auto shutdown / auto restart
- PC tidak pernah service clean dust
- PC kedengaran bunyi pelik / bunyi bising
- PC kelihatan terlalu usang
- PC keluar BIOS
- PC No Display

dll.

Kebiasaanny...

Read More
Learn more

Oh tidak! Banyak nya habuk pada laptop.
Patutlah laptop panas semacam jaa..
rupa-rupanya dah terlalu banyak habuk yang berkumpul. nak sumbat mana lagi..

Alahaih, kesian laptop kita kotor. Dia pun merajuk, panas tu tandanya dia tengah marah lah heheh :p

okay macam ni, kalau anda sayang dan care ...

Read More
Learn more

Customer datang kedai, luah laptop Slow.
Technician suggest pasang SSD dengan memberi sedikit sebanyak tentang keistimewaan SSD berbanding HDD.

Customer pun ON.

Sebab apa?

Jum baca artikel ni :)

#Acer #Asus #Dell #HP #Lenovo #Microsoft #SonyVAIO #Fujitsu #MSI #BenQ #Toshiba #Compaq #Samsung...

Read More
Learn more

Laptop lama tak guna, tiba-tiba rasa nak guna semula.
Cuba guna, eh eh slow nya.

Okay tak apa sabar.

*5minit kemudian*

aik? loading lagi???!!!
Arghhhh stress nyaaaaaaaa !!1

πŸ€” Kenapa perlu stress sendiri sedangkan anda ada kami #kedairepairlaptopCheras yang boleh membantu menyelesaikan masala...

Read More
Learn more

Bateri Macbook sudah drain,
Bateri Macbook sudah rosak,
Cycle Count Bateri Macbook sudah melebihi cycle count yang telah ditetapkan,
Trackpad Macbook terangkat menyebabkan trackpad sudah tidak berfungsi,
Apabila caj bateri, bateri tidak menunjukkan fully charged atau plug in charge,
Condition bat...

Read More
Learn more

Testimonials

6 days ago
Thanks for the service and warranty. Nice service. Good staff. #veryrecommended
- Aneza Z
a month ago
Yes. This oksc is good for repair your computer. Pantas πŸ‘πŸ» They give the best services for my laptop problem. Will come again to this place in futureπŸ‘‹πŸ»
- Muhd S
a month ago
Fast service and reasonable price. Highly recommend for laptop or pc issues.
- pavithrah s
Kepakaran kami ialah menyelesaikan pelbagai masalah laptop anda dari pelbagai jenama dari brand A ke T serta kami mempunyai kepakaran dalam membaiki peranti Apple seperti Macbook Air, Macbook Pro, iMac, Mac Mini dan sebagainya. Ok Computer Solution mempunyai 12 cawangan seluruh Malaysia dan salah satu ialah cawangan Ok Computer Solution Kuala Lumpur. Jom follow page FB kami di 'OK Computer Solution Kuala Lumpur'

Contact Us

Contact

Call now
  • 017-641 7084
  • 03-9202 2947

Address

Get directions
A-G-023, 1 Shamelin Shopping Mall, Jalan 4/91
Taman Shamelin Perkasa
56100 Cheras
Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:11:00 AM – 9:00 PM
Tue:11:00 AM – 9:00 PM
Wed:11:00 AM – 9:00 PM
Thu:11:00 AM – 9:00 PM
Fri:3:00 – 9:00 PM
Sat:11:00 AM – 9:00 PM
Sun:Closed
Contact Us
βœ•
Message sent. We'll get back to you soon.